Tulkaa kaikki –liikkeen syyskirje 3/19

Rakkaat Tulkaa kaikki –ystävät,

syystervehdys toimintaryhmältä! Etelässä aloitellaan ruskaa, pohjoisessa sataa jo lunta. Luonto valmistautuu talveen. Ainakin vielä meillä on vuodenajat. Niistä olemme kiitollisia. Monet Tulkaa kaikki –ihmiset osallistuivat menneenä kesänä pride-tapahtumiin eri kaupungeissa, ja elokuun lopussa kokoonnuimme Helsingissä Bulevardin seurakuntatalolle puhumaan tulevista kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaaleista.

Kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaalit helmikuussa 2020

Kirkkoomme valitaan uudet kirkolliskokousedustajat ja hiippakuntavaltuutetut helmikuussa 2020. Liikkeemme toivoo, että uudistusmieliset maallikot ja papit asettuvat runsain joukoin ehdokkaiksi. Pariin hiippakuntaan tulee Tulkaa kaikki -listat, muissa hiippakunnissa uudistusmieliset ehdokkaat asettuvat yhteisille uudistusmielisten listoille. Listoja kootaan paraikaa, ne on jätettävä 15.11. mennessä. Muukin vaalityö on alkamassa. Tule Sinäkin mukaan! Liikkeemme vaaliohjelma löytyy vaalisivuiltamme (https://tulkaakaikki.net/kirkolliskokousvaaliohjelma-2020/). Sivuilla ovat myös tiedot hiippakunnallisista vaalivalmistelijoistamme (https://tulkaakaikki.net/kirkolliskokous-ja-hiippakuntavaltuustovaalit-2020/) ja alueyhdyshenkilöistämme (https://tulkaakaikki.net/tulkaa-kaikki-liike/alueelliset-yhteyshenkilot/). Ota yhteyttä heihin ja kysy, mitä hiippakunnassanne on tekeillä. Varmistetaan yhdessä, että saamme paljon hyviä ehdokkaita huipputärkeisiin vaaleihin, ja aloitetaan työ heidän puolestaan.

Tukiyhdistys

Tulkaa kaikki –liikkeen talouden ja juridiikan tueksi perustettu Tulkaa kaikki –liikkeen tuki ry on rekisteröity ja sen jäseneksi voi nyt liittyä. Jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenlomake, jonka täytettyäsi saat kahden viikon kuluessa jäsenmaksukehotuksen sähköpostiisi. Jäsenlomake: https://forms.gle/RESFHQpfieM5dWCE9
Lue myös laajempi tiedote aiheesta: https://tulkaakaikki.net/taustalle-tukiyhdistys/

Tulkaa kaikki -blogiin kirjoittajia

Kotimaa 24 h:ssa toimivan blogimme tavoitteena on tehdä liikettä ja liikkeemme ajatuksia tunnetuksi. Kaikki liikkeen ohjelman allekirjoittaneet ovat tervetulleita kirjoittamaan, myös tulevat vaaliehdokkaat! Kirjoittamisesta kiinnostuneet ottakaa yhteys vesa.hirvonen@uef.fi.

Kristuksen kirkko on kaikille!

Lämpimästi
Tulkaa kaikki –liikkeen toimintaryhmä

Henrietta Grönlund henrietta.gronlund@helsinki.fi
Antero Helanterä antero.helantera@phnet.fi
Jorma Hentilä jorma.hentila@gmail.com
Vesa Hirvonen vesa.hirvonen@helsinki.fi
Hanna Hokka hanna.hokka@vihreat.fi
Riitta Innamaa rinnamaa@gmail.com
Matleena Järviö matleena.jarvio@gmail.com
Katri Korolainen katri.korolainen@gmail.com
Markku Laitinen TapLaitinen@gmail.com
Mari Lamminen mari.lamminen@evl.fi
Arttu Lindroth arttu.lindroth@helsinki.fi
Arja Majuri arja.majuri51@gmail.com
Maximilian Mannola max.mannola@gmail.com
Seppo Marjamäki marjamakis@luukku.com
Matti Nokela matti.nokela@kolumbus.fi
Ilari Rantakari ilari.rantakari@gmail.com
Pauli Rantanen paulirantanen55@gmail.com
Sari Roman-Lagerspetz sari.roman-lagerspetz@utu.fi
Anna-Maria Soininvaara annamaria.soininvaara@gmail.com
Sami Suhonen sami.p.suhonen@gmail.com
Jaakko Weuro weuro@iki.fi
Allan Wilen allan.wilen@suomi24.fi