Yhteystiedot

Viestintä valtakunnallisesti

Tulkaa kaikki -liikkeen tärkeimmät valtakunnalliset viestintäkanavat ovat Tulkaa kaikki -sivu ja Tulkaa kaikki – Suomi -ryhmä Facebookissa. Facebook-ryhmä on suljettu, mutta kaikki liikkeen ohjelman allekirjoittajat pääsevät ryhmään. Tulkaa kaikki -liike on myös Twitterissä ja Instagramissa.

Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse osoiteisiin tulkaakaikki@gmail.com ja tulkaakaikkiliikkeentukiry@gmail.com. Vaihtoehtoisesti voit olla myös yhteydessä suoraan toimintaryhmän jäseniin tai Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry:n hallituksen jäseniin.

Viestintä alueellisesti

Liikkeen alueelliset yhteyshenkilöt vastaavat paikallistoiminnasta eri puolilla Suomea. Ota yhteyttä, jos alueellinen toiminta kiinnostaa seurakunnan tasolta hiippakunnalliseen tasoon saakka. Kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaaleihin liittyen voit ottaa yhteyttä myös liikkeen hiippakunnallisiin vaalivalmistelijoihin.

Valtakunnallisten viestintäkanavien lisäksi on olemassa lukuisia alueellisia ja seurakuntakohtaisia Facebook-sivuja ja -ryhmiä. Tervetuloa näihin ryhmiin ja seuraamaan sinua kiinnostavia sivuja!

Hiippakunnalliset Facebook-sivut ja -ryhmät

Tulkaa kaikki Helsinki-sivu
Tulkaa kaikki Lapuan hiippakunta-sivu
Tulkaa kaikki Mikkelin hpk-sivu

Alueelliset Facebook-sivut ja -ryhmät

Tulkaa kaikki – Espoo-ryhmä
Tulkaa kaikki – Helsinki-ryhmä
Tulkaa kaikki Hämeenlinna-sivu
Tulkaa kaikki Kuopio-sivu
Tulkaa kaikki – Vantaa-sivu
Vihreä kirkko – Tulkaa kaikki, Jyväskylä-sivu

Huomaathan myös, että Tulkaa kaikki Päijät-Hämeellä on omat verkkosivunsa.

Verkkosivujen tietosuojakäytänteet

Tälle verkkosivustolle on koostettu henkilötietoja pääasiassa yhteydenpidon helpottamista varten. Lue lisää tietosuojastamme.