Tulkaa kaikki -liikkeen vaalikirje 1/2020

Hyvä Tulkaa kaikki -toimija,  

kirkkomme ylimmät päättäjät, kirkolliskokouksen jäsenet, valitaan vaaleilla vajaan kahden viikon kuluttua (11.2.). Samoissa vaaleissa valitaan myös hiippakuntavaltuustojen jäsenet. Mikäli olet pappi tai seurakunnan neuvoston tai valtuuston jäsen, sinulla on äänioikeus. Muistathan äänestää! Jos tilallasi äänestää varaedustaja, huolehdithan, että varaedustajasi on tietoinen vaaleista ja äänioikeudestaan. Löydät suosittelemamme listat ja ehdokkaat Tulkaa kaikki -kotisivuilta. Koska näissä vaaleissa äänestäjäjoukko on hyvin rajattu, jokainen ääni on äärimmäisen tärkeä. 

Kynttilävartio tasa-arvoisen vihkimisen puolesta 

Kirkkojen porteilla eri puolilla maata järjestetään hiljaisia kynttilävartioita tiistaina, 4.2. klo 18-18.30 tasa-arvoisen kirkollisen vihkimisen puolesta.
 
Voisiko Sinunkin kirkkosi portilla olla kynttilävartio? Kootkaa porukka tai menkää kaksin tai yksin kotikirkon portille kynttilän, lyhdyn tai muun valonlähteen sekä pienen kyltin ”Kirkon ovet auki kaikille pareille” kanssa ja ottakaa kuva, jota voi jakaa somessa iskulauseella: ”Kirkon ovet auki kaikille pareille”. Yksinkertaisen kyltin voi tulostaa täältä tai tehdä omalla tyylillään.
 
Jos seurakunnassasi on jo tehty päätös tilojen antamisesta kaikkien parien vihkimiseen, kyltissä voi lukea vaikkapa näin: ”Kiitos, että tämän kirkon ovet ovat auki kaikille pareille”.
 
Ilmoittakaa Facebookin tapahtumassa, missä vartioita pidätte, Tulkaa kaikki -liike huolehtii valtakunnallisesta viestinnästä sen pohjalta. Jos olette menossa vartioon, vinkatkaa asiasta paikalliselle lehdelle!

Äänestämisen lisäksi vaaleissa voi osoittaa tukensa myös seuraavilla tavoilla:

Muistutusviesti vaaleista tutuille äänioikeutetuille

Huolehdi myös kaverista! Lähetä tuntemillesi äänioikeutetuille sähköpostina, whatsAppina tai tekstiviestinä seuraava viesti:
 
“Iloa kirkkoon! Osoitteessa www.tulkaakaikki.net on tarjolla hyviä ehdokkaita kirkolliskokous- ja hpkvaaleihin.”

Vaalivalvojaiset

Kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaalien tuloksia saadaan ke 12.2. päivän mittaan. Tulkaa kaikki -liike järjestää perinteiset vaalivalvojaiset, joissa käydään läpi vaalien tuloksia eri puolella maata ja muistetaan vaalityötä tehneitä.
 
Vaalivalvojaiset pidetään ke 12.2. klo 17 – 21 Helsingissä, Vltava-ravintolan Havel-kabinetissa (Elielinaukio 2). Tilaisuus on avoin kaikille vaaleista kiinnostuneille ja myös muiden ryhmien toimijoille. Yhdeksän jälkeen iltaa voi halutessaan jatkaa ravintolan muissa tiloissa.
 
Klikkaa itsesi mukaan ja vinkkaa myös kavereille Facebookissa!

Facebook-profiilikuvaan vaalikehys

Tukea vaaleissa voi osoittaa myös lataamalla somessa omaan profiilikuvaansa Tulkaa kaikki -kehyksen. Kehys löytyy liikkeen Facebook-sivulta Tulkaa kaikki! 
https://www.facebook.com/120649014652781/posts/2983725525011768/?d=n

Vinkkaa vaalitapahtumista ja -kirjoituksista 

Tulkaa kaikki -liikkeen valtakunnalliset somekanavat jakavat mieluusti tietoa paikallisista vaalitapahtumista. Vinkkaa siis paneeleista tai läpimenneestä mielipidekirjoituksesta meille! Voit lähettää linkin tekstiin tai vaikka kuvan tapahtumasta joko yksityisviestillä somekanaviimme (FB: Tulkaa kaikki, Twitter @tulkaakaikki10, Instagram @tulkaakaikki) tai sähköpostitse tulkaakaikki@gmail.com
 
Liikkeellämme on myös blogi Kotimaa24-palvelussa. Julkaisemme mieluusti allekirjoittamiemme tekstejä blogissa, voit lähettää niitä sähköpostitse tulkaakaikki@gmail.com.

Voimia ja varjelusta viimeisiin vaaliviikkoihin! Nyt on aika uudistaa kirkkoamme! 
”Joka tietää, mitä on tehtävä, mutta ei tee, se syyllistyy syntiin” (Jaak. 4:17).

Lämpimin terveisin,
Tulkaa kaikki liikkeen toimintaryhmä