Tulkaa kaikki -liikkeen kevätkirje 2/2020

Rakkaat ystävät,  kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaalit on nyt käyty. Voimme olla kiitollisia ja ylpeitä lopputuloksesta: saimme ensimmäistä kertaa uudistusmielisiä pappis- ja maallikkoedustajia kirkolliskokoukseen jokaisesta hiippakunnasta! Tästä upeasta tuloksesta kiitos kuuluu kaikille meille: äänestäjille, ehdokkaille, valitsijayhdistysten aktiiveille, vaalityötä tehneille ja liikettämme eri tavoin tukeneille. Vaalituloksen analyysin voit lukea sivuiltamme. Läpimenneet edustajat näet mm. Kotimaan artikkelista. Lue myös liikkeemme koordinaattori Vesa Hirvosen kiitokset vaaleista sivuiltamme

Vaalipalaute
Anna palautetta vaaleista, sekä niiden yleisistä järjestelyistä että liikkeemme toiminnasta vaaleissa! Välitämme ajatukset eteenpäin ja valmistaudumme liikkeenäkin seuraaviin vaaleihin entistä paremmin. Kun vaalit on nyt käyty, monen mielessä on sekä kiitoksen kohteita että harmistuksia. Ne on hyvä merkitä nyt tuoreeltaan muistiin. Vastaa sähköiseen kyselyymme. Palaute käsitellään nimettömänä, mutta teemme siitä koosteen huhtikuun teematapaamiseen. Tarkoituksemme on laatia Tulkaa kaikki -liikkeen vaalitestamentti tulevaa toimintaamme varten. Välitämme osia siitä tarvittaessa myös hiippakunnille ja kirkkohallitukseen. Vastaathan kyselyyn maaliskuun loppuun mennessä. Kyselyyn pääset tästä: https://forms.gle/sYnpDvg8JXySjw738

Teematapaaminen ja tuki ry:n vuosikokous 4.4. 
Kevään teematapaaminen järjestetään palmusunnuntaita edeltävänä lauantaina 4.4. klo 13-16 Meilahden kirkolla Tuomaankirkon seurakuntasalissa Helsingissä (Pihlajatie 16). Teemana on Vaaleista eteenpäin. 
 
Tilaisuuden ohjelma:
 
12.30 kahvitarjoilu nyyttäriperiaatteella
13 keskipäivän rukoushetki 
13.15 puheenvuorotMiten meille vaaleissa kävi? koordinaattori Vesa Hirvonen Miltä uudessa kirkolliskokouksessa näyttää tavoitteidemme näkökulmasta? kirkolliskokousedustaja Katri KorolainenMikä vaaleissa onnistui ja mitä pitää jatkossa parantaa? Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry:n puheenjohtaja Arttu Lindroth 14.15 tauko
14.30 ryhmätyöskentelyä tulevan kauden teemoista
15.30 yhteenveto
15.50 loppuvirsi
16.00 Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry:n vuosikokous
 
Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään heti teematapaamisen perään klo 16. Vuosikokouksen materiaaleihin pääset tutustumaan täällä: https://tulkaakaikki.net/tukiyhdistys/.Tukiyhdistys perustettiin kesällä 2019 liikkeemme toiminnan juridiseksi tueksi. Yhdistys mahdollistaa mm. varainhankinnan, johon jokainen meistä voi osallistua liittymällä tukiyhdistyksen jäseneksi. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita niin nykyiset jäsenet kuin uudet toimijat! 
 
Meilahden kirkolle pääsee helposti keskustasta kymmenillä busseilla Elielinaukiolta ja Kampista, lisäksi raitiovaunut 4 ja 10 liikennöivät lähelle. Pasilan asemalta paikalle pääsee esimerkiksi busseilla 500 ja 510 sekä raitiovaunulla 3. 

Mukaan toimintaryhmään ja tekemään liikkeen viestintää 
Tulkaa kaikki -liikkeessä vallitsee suora demokratia: kaikki allekirjoittajat on kutsuttu osallistumaan liikkeen työskentelyyn. Vastuunkantajia kaivataan lisää!
 
Liikkeen toimintaa koordinoi valtakunnallinen toimintaryhmä. Kokouksia on vähemmän kuin kerran kuussa Helsingissä, niiden välillä pidämme yhteyttä ja teemme työtä sähköisesti. 
Voisitko Sinä harkita toimintaryhmän jäsenyyttä? 
 
Myös liikkeen viestintää tehdään talkootyönä. Tapaamme muutaman kerran vuodessa Helsingissä viestijöiden kesken, mutta työskentelemme pääsääntöisesti sähköisesti WhatsAppin, Facebookin, Twitterin, MailChimpin, Instagramin ja WordPress-pohjaisten kotisivujemme maailmassa. 
 
Voit sitoutua pitkäksi aikaa tai tarjota aikaasi ja osaamistasi yksittäiseen projektiin. Jo muutaman tunnin talkootyö on liikkeellemme kallisarvoista. Sinua tarvitaan! 
 
Jos kiinnostuit, ota yhteys Katri Korolaiseen.
Paastonaika ja pääsiäinen  
Olemme aloittaneet paastonajan, joka valmistaa meitä Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kärsimisen ja ylösnousemisen pääsiäiseen, jolloin saamme rukoilla:

Herra Jeesus Kristus,
Sinä nousit sunnuntaiaamuna kuolleista
ja sait riemuvoiton kaikista pimeyden voimista. 
Täytä meidät tänään ilolla voitostasi, varmuudella läsnäolostasi
ja osallisuudella kuolemattomaan elämääsi. 
Sinä, joka elät ja hallitset Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen kanssa
iankaikkisesta iankaikkiseen.

(Pomeyrolin sisarten pääsiäisrukous, Vaellan läsnäolossasi)

Lämpimin terveisin,
Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmä