Tulkaa kaikki tarvitsee visuaalisia osaajia!

Hei sinä graafisen alan osaaja, somen supervoima tai kuvakäsittelyn intoilija: ehtisitkö auttaa meitä hetken? 

Tulkaa kaikki -liike on uudistanut kirkkoa tasa-arvoisemmaksi, yhdenvertaisemmaksi ja avoimemmaksi viimeiset 15 vuotta. Liikkeemme sanoma kaikille kuuluvasta Kristuksen kirkosta on levinnyt ja tavoitteidemme kannattajia löytyy nyt joka puolelta Suomea. Olemme parilla tuhannella allekijoittajallamme suuri liike, mutta pieni vapaaehtoistoimijoiden joukko. Kaikki työmme tehdään harrastuspohjalta ja ilman korvausta. 

Etsimme nyt vapaaehtoisia mukaan visuaalisen ilmeemme uudistamiseen. Nettisivumme kaipaavat väriä & kuvitusta ja logomme päivitystä. Myös sosiaalisen median tilimme voisivat olla näyttävämpiä. Aikaa uudistustyölle voi laskea muutamien tuntien urakasta muutaman kuuukauden projektiin. Työtä voi tehdä yksin tai kaverin/ryhmän kanssa. Lähtökohtaisesti kaikki hoidetaan etänä, joten voit hyvin hoitaa tehtävää Kehä III ulkopuolelta tai vaikka mökiltä. Olisiko sinulla mahdollista antaa osaamistasi tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen, vaikka vain yhdeksi päiväksi? 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry:n hallitukseen (tulkaakaikkiliikkeentukiry@gmail.com) ja kerro tarkemmin, mitä ja kuinka paljon olisit valmis tekemään talkoilla. Jos haluat lisätietoa aiheesta, ota yhteyttä hallituksen viestintävastaavaan Katri Korolaiseen (katri.korolainen(at)gmail.com, 050 344 7171).