Tulkaa kaikki -liikkeen joulukirje 5/2018

Rakkaat ystävät,

Tulkaa kaikki -liike kiittää lämpimimmin kaikkia upean vaalituloksemme tekijöitä:

ehdokkaita, yhdyshenkilöitä, vaalityössä ponnistelleita, äänestäjiä. Vaalituloksen yksityiskohtia on avattu tiedotteessamme. (myös på svenska) 

Läpi saamallamme edustajajoukolla on hyvät edellytykset ajaa tavoitteitamme yhdessä muiden edustajien kanssa. Kärkenä vaalitavoitteissamme oli avioliitto kaikille, mutta ehdokkaamme sitoutuivat edistämään myös muita tavoitteitamme, joita olivat mm. myös naispuolisten pappien syrjinnän lopettaminen, päätöksenteon avoimuus ja kaikille yhteisen kirkon rakentaminen (Tulkaa kaikki -vaaliohjelma2018). Viime aikoina myös näiden muiden tavoitteidemme ajankohtaisuus on käynyt entistä ilmeisemmäksi, ja liikkeemme antoi marraskuussa kannanoton pappisnaisten tueksi. 

Edustajakauden vaihtuessa osa edustajistamme luopuu luottamustehtävistään. Sydämelliset kiitoksemme heille suuriarvoisesta työstä kirkkomme hyväksi!

Järjestämme lauantaina 2.2. alkaen klo 13 Vaaleista eteenpäin -tapaamisen

Helsingissä Kallion kirkon Vihreässä salissa (Itäinen Papinkatu 2, opasteet pääovelta). Tapaamisessa verkostoidumme ja keskustelemme, miten seurakunnissa voi vaikuttaa liikkeen tavoitteiden puolesta. Alustajina Signe Jauhiainen, Katri Korolainen, Anna-Maria Soininvaara ja Antero Helanterä. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, sekä luottamustehtäviin valitut että muut, eri puolilta Suomea. Tarjoilu nyyttäriperiaatteella. 

Tapaamisen alustava ohjelma

  • klo 13.00 Kahvitarjoilu
  • klo 13.30 Teematapaaminen alkaa
  • Tilaisuuden avaus, alkuvirsi ja esittelyt: Vesa Hirvonen
  • Alustukset:

– Tulkaa kaikki -liike seurakuntavaaleissa 2018 – Miten meni? Signe Jauhiainen

– Palaute kampanjastamme – Katri Korolainen

– Miten voin vaikuttaa seurakunnan päätöksenteossa Tulkaa kaikki -liikkeen tavoitteiden puolesta? Anna-Maria Soininvaara ja Antero Helanterä Ryhmätyöskentelyä:

– Miten eteenpäin kohti paikallista vaikuttamista ja kirkolliskokousvaaleja

  • klo 16.00 Teematapaaminen päättyy

Keräämme palautetta käydyn kampanjan kokemuksista.

Lähetä kokemuksesi ja ideasi yhteiseksi hyväksi osoitteessa https://goo.gl/forms/hbu8CDwCojJVISt73. Lomakkeeseen voi vastata 26.1. asti.

Palautekyselyssä kuuluttelemme myös uusia tekijöitä Tulkaa kaikki -toimintaan.

Voisitko antaa aikaasi liikkeemme toimintaan esim.  toimintaryhmän jäsenenä, nettisivujen ylläpitäjänä,  tiedottajana, yhdyshenkilönä?

Ystävät, Vapahtajamme syntymäjuhla on ovella.

Juhlavieraiksi on kutsuttu myös meidät: huolinemme, iloinemme, kaikkinemme. Meillä on paikka seimen äärellä, ihmettelemässä ja kiittämässä. Yhdessä. Kristuksen kirkko on kaikille! 

Toivotamme Sinulle, läheisillesi, naapurustollesi siunattua, iloista ja rauhaisaa joulua! Näkemisiin helmikuun tapaamisessa.

Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmä