Uudet verkkosivut avattu!

Tulkaa kaikki -liikkeen uudet verkkosivut on nyt avattu.

Projekti on ollut pitkä mutta lopputulos upea. Uusia verkkosivuja on suunniteltu ja väsätty lähes pari vuotta. Toiveissa uudet sivut ovat olleet sitäkin kauemmin.

Uusien verkkosivujen päivittäminen on yksinkertaista. Sen ansiosta sivuille saadaan aiempaa enemmän ajankohtaista materiaalia. Uutuutena sivulla on myös tämä blogi, johon liikkeen aktiivit kirjoittavat.

Uutena sisältönä sivuilla on tietoa vaikuttamisesta. Sivuilla on kerrottu, miten Tulkaa kaikki -liike toimii ja vaikuttaa. Sivuilla on nyt pysyvästi tiiviit katsaukset seurakunnan ja kirkon päätöksentekoon.

Aiemmilta sivuilta tutut jutut säilyvät. Liikkeen ohjelma on tietysti kaikkein tärkein. Ohjelman voi edelleen myös allekirjoittaa. Liikkeen alkuajoilta kerättyjä kirjoituksia on tallennettu uusille sivuille. Tapahtumat ja tiedotteet ovat tuttuun tapaan ajankohtaisissa. Ajankohtaiset otsikot näkyvät nyt heti etusivulla.

Lähestyviin seurakuntavaaleihin kootaan taas perinteiset vaalisivut, joilla esitellään Tulkaa kaikki -ohjelman allekirjoittaneet ehdokkaat.

Toivomme, että liikkeen verkkosivut palvelevat tiedotuskanavana entistä paremmin. Sivut ovat myös ensisijainen väline, jolla kerromme Tulkaa kaikki -liikkeestä niille, jotka eivät sitä vielä tunne. Sen vuoksi ajantasaiset verkkosivut ovat erittäin tärkeät.

Omasta puolestani haluan kiittää verkkosivujen vastuuhenkilöä Mirja Vallinojaa, joka on ahkeroinut sivujen parissa ja saanut aikaan ihastuttavaa jälkeä. Kiitokset myös Mikko Tuomelalle, joka on vastannut aiemmista verkkosivuista. Hänen kommenteista ja asiantuntemuksestaan on ollut runsaasti apua. Kiitokset myös koko toimintaryhmälle kommenteista ja kannustuksesta!

Signe Jauhiainen
Tulkaa kaikki -liikkeen tiedotusvastaava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *