Tulkaa kaikki –liikkeen syyskirje 3/18 – Vaalit on ovella

Parahin Tulkaa kaikki -ystävä,

helteisen kesän jälkeen palaamme innostavaan arkeen ja toimeliaaseen vaalisyksyyn. Eli suoraan asiaan:

SEURAKUNTAVAALIT

Pyydämme Sinua varmistamaan, että seurakunnassasi on menossa uudistusmielisiä ehdolle marraskuun seurakuntavaaleihin. Jollet tunne keitään muita uudistusmielisiä seurakunnastasi, ota yhteyttä alueelliseen Tulkaa kaikki –yhdyshenkilöösi , hän auttaa Sinua selvittämään seurakuntasi tilannetta.

Kaikki syntymässä olevat Tulkaa kaikki -ehdokaslistat ja myös muunnimiset samanhenkiset ehdokaslistat pitää ilmoittaa tälle sivulle mahdollisimman pian. Klikkaa ”ilmoita uusi ehdokaslista”. Lomakkeen täyttäminen on nopeaa ja ilmoitus tulee näkyviin heti. Näin ehdokkaat, tarvittavat asiamiehet ja nimenkirjoittajat voivat löytää ryhmän ennen ehdokasasettelun päättymistä.

On äärimmäisen tärkeää, että kaikissa seurakunnissa on asettumassa ehdolle henkilöitä, joita voimme myöhemmin syksyllä suositella äänestäjille ja joiden puolesta voimme tehdä vaalityötä. Olisitko Sinä valmis ehdokkaaksi? Tuntisitko jonkun, jota voisit äänestää? Toivomme runsaasti Tulkaa kaikki -listoja, mutta paikkakuntakohtaisesti kannattaa miettiä onko jokin muu vaihtoehto, kuten yhteislistalle asettuminen, järkevämpi ratkaisu. Ehdokasasettelu jatkuu 17.9. asti.

Nämä ovat erittäin tärkeät vaalit, joilla vaikutetaan paitsi paikallisseurakunnan asioihin myös kirkolliskokouksen koostumukseen ja sitä kautta kirkolliseen lainsäädäntöön, muun muassa siihen, vihkiikö kirkko kaikki parit.
Tulkaa kaikki –liikkeen vaalisivuilta löytyy ajankohtainen vaaliohjelmamme ja erilaisia vaaleihin liittyviä faktoja ja ohjeita listan perustamiseen. Kampanjamateriaaleissa on logoja, tulostettava esite vaalityöhön ym. materiaalia. Suora linkki tulostettavaan esitteeseen (kaksipuolinen A5-lehdykkä: tulostetaan siis A4-paperille kaksipuolisena ja värillisenä)

Esitteestä tulosssa vielä versio, johon saa lisättyä ehdokkaiden kuvat ja paikallisen vaaliohjelman.

Vaalitapahtumia voi ilmoittaa tällä lomakkeella.  Alamme julkaista tapahtumia etusivulla ja jaamme niistä tietoa sosiaalisessa mediassa.

Seuraa nettiä:

Tällä sivustolla vaaleihin liittyvää nostetaan koko ajan enemmän etusivulle.
Tykkää Facebookissa: Tulkaa kaikki
Seuraa Twitterissä: @tulkaakaikki10
Seuraa Instgramia: @tulkaakaikki
Facebookissa oma sisäinen tiedotuskanavamme on Tulkaa Kaikki – Suomi. Liity siihen.

KESÄ

Olemme kokeneet kirkkokansan yhteyttä monissa kesätapahtumissa. Prideille osallistuttiin aktiivisesti. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että sateenkaarimessut ovat yleistyneet prideilla.
Kirkossa eletään sukupolvenvaihdoksen aikaa, ja piispakunnassa tapahtuu paljon vaihdoksia. Oulun hiippakunnan piispanvaali on ratkennut, piispaksi valitun Jukka Keskitalon ja muiden ehdokkaiden vastaukset Tulkaa kaikki -liikkeen esittämiin kysymyksiin voit lukea kotisivuiltamme (https://tulkaakaikki.net/oulun-piispaehdokkaiden-vastaukset-tulkaa-kaikki-liikkeen-kysymyksiin/).
Käynnissä olevan Espoon hiippakunnan piispanvaalin ehdokkaiden vastaukset kysymyksiimme tulevat kotisivuillemme syyskuun aikana.

VOIMIA JA ILOA

Toivotamme kaikille voimia ja innostusta ja siunausta syksyyn ja vaaleihin valmistautumiseen.

Kristuksen kirkko on kaikille!

Tulkaa kaikki –liikkeen toimintaryhmä