Tulkaa kaikki – liikkeen syyskesän kirje 3/22

Rakas Tulkaa kaikki -ystävä,

lämmin elokuinen tervehdys Sinulle Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmältä! Toivottavasti olet saanut kokea iloa ja virkistystä kuluneena kesänä – kristillisillä kesäjuhlilla, prideillä ja monissa muissa yhteyksissä. Eikä kesä vielä edes ole ohi!

Kuule, nyt on tasan kuukausi aikaa asettaa ehdokkaita syksyn seurakuntavaaleihin. Vaalit ovat tärkeät tavoitteidemme kannalta (ks. vaaliohjelmamme https://tulkaakaikki.net/seurakuntavaalit-2022/seurakuntavaaliohjelma-2022/).

Seurakuntavaaleilla on merkitystä paitsi paikallisseurakunnan toimintalinjauksiin myös koko kirkkoon, koska valittavat luottamushenkilöt valitsevat aikanaan seuraavan kirkolliskokouksen maallikkojäsenet ja äänestävät esimerkiksi mahdollisissa piispanvaaleissa. Kirkkomme suuntaan vaikuttaa ratkaisevasti, miten paljon saamme luottamushenkilöitä läpi näissä vaaleissa. Kirkkomme papisto on jo suurimmaksi osaksi uudistusmielistä, mutta maallikkopuolella olemme aliedustettuina. Muutetaan tilanne yhdessä!

Mitä kukin meistä voi tehdä? Tärkeintä juuri nyt on varmistaa, että omaan seurakuntaan on tulossa uudistusmielinen lista tai vähintäänkin menossa uudistusmielisiä ehdokkaita jollekin edes kohtuullisen uudistusmieliselle listalle.

Jollet tunne seurakunnastasi ketään, jolta voisit asiaa kysyä, ota yhteys alueelliseen yhdyshenkilöömme (https://tulkaakaikki.net/alueelliset-yhteyshenkilot/) ja miettikää yhdessä, mitä voisitte tehdä. Voisiko perustaa oman listan, voisiko saada hyvän ehdokkaan vaikkapa mahdolliselle puolue- tai muulle listalle? Liikkeemme on poliittisesti sitoutumaton, mutta teemme mielellämme yhteistyötä kaikkien tahojen kanssa, jotka ajavat tavoitteitamme.

Tietoja vaaleista ja vähitellen myös listoista sekä materiaalia on tulossa vaalisivuillemme (https://tulkaakaikki.net/seurakuntavaalit-2022/).

NYT ON TODELLINEN MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA!

Toivotamme kaikille voimia ja innostusta syksyyn ja vaaleihin valmistautumiseen. Samalla kiitämme lämpimimmin niitä, jota ovat menneellä kaudella palvelleet kirkkoamme luottamushenkilöinä. Kiitämme Jumalaa teistä ja toivomme, että olisitte käytettävissä myös uudella kaudella. Kirkon haasteet ovat sellaisia, joihin puree vain sitkeys ja pitkäjänteisyys. Ja niitähän meillä riittää! 

🙂

Kristuksen kirkko on kaikille!
 

Lämpimin terveisin

Tulkaa kaikki –liikkeen toimintaryhmä