Tulkaa kaikki -joulukirje 5/2022

Rakas Tulkaa kaikki -ystävä,

millaisin miettein elät adventin aikaa ja valmistaudut jouluun?
 
Kunpa adventin ja joulun päivät olisivat Sinulle hyviä päiviä. Mutta olivatpa hyviä tai vähemmän hyviä, Jeesus on Sinun kanssasi. Vietätpä joulua missä vain, ja olipa seuranasi läheisiä ihmisiä tai ei, saat laulaa:
 
”Sun, Jeesus, kanssasi mä vietän jouluni.
Käy, lapsi, kotiini nyt jouluvieraaksi,
niin jouluni ei lopu koskaan.”
(laulusta Käyn kanssa paimenten)
 
Vietetään kaikki joulua Jeesuksen kanssa!

Sitten tiedoksesi muutamia asioita käydyistä seurakuntavaaleista.

Marraskuun seurakuntavaalit menivät Tulkaa kaikki -liikkeen osalta todella hyvin, Tulkaa kaikki -listojen paikkamäärä seurakunnissa kasvoi lähes 50 prosenttia (ks. lehdistötiedotteemme). Tulkaa kaikki -listojen lisäksi uudistusmielisiä ehdokkaita valittiin monen muun nimisiltä listoilta.
 
Onnistuneen vaalituloksen eteen on tehty paljon työtä. Sydämellinen kiitos kaikille kampanjaa tehneille, ehdokkaaksi asettuneille, äänioikeuttaan käyttäneille!
 
Toivotamme kaikille luottamustehtäviin valituille voimia ja siunausta tuleviin tehtäviin. Monissa seurakunnissa luottamushenkilöt saavat perehdytystä. Vinkkejä löytyy myös Kirkkopalveluiden/STEP-opintokeskuksen julkaisemasta kirjasta Aitlahti & Peltovirta (toim.): ”Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2023-2026.
 
Samalla kiitämme kaikesta sydämestämme menneenä vaalikautena kirkkoamme palvelleita luottamushenkilöitä. Kiitos Jumalalle teistä ja panoksestanne kirkkomme hyväksi!
 
Haluaisitko antaa palautetta menneistä vaaleista ja vinkkejä ja ideoita tuleviin vaaleihin? Voisitko ajatella tulevasi mukaan alueelliseen tai valtakunnalliseen toimintaan yhdenvertaisen ja avoimen kirkon hyväksi? Kiitos, jos käyt täyttämässä palaute/ideakyselylomakkeemme: https://forms.gle/FuvYA8akZsycLosaA  Toivomme vastauksia 8.1.2023 mennessä.

Siunatun adventin- ja joulunajan toivotuksin
 
Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmä
  
Kristuksen kirkko on kaikille!