Tulkaa kaikki -vaalikirje

Rakkaat ystävät,

Viikon kuluttua (9.2.) ovat kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaalit, joissa äänioikeutettuja ovat seurakuntien luottamushenkilöt ja papit. Tulkaa kaikki -liike on koonnut vaalisivuilleen (https://tulkaakaikki.net/kirkolliskokousvaalit) tiedot yli sadasta uudistusmielisestä ehdokkaasta eri hiippakunnista.

Helsingin, Tampereen ja Oulun hiippakunnissa mainostamme Tulkaa kaikki -listoja. Niissä hiippakunnissa, joissa ei ole TK-listoja, mainostamme muita uudistusmielisiä listoja tai ehdokkaita. Olemme iloisia, että sivuillamme esittäytyy kokeneita ja uusia, vanhoja ja nuoria, erilaisissa tehtävissä olevia kirkon jäseniä. Ehdokkaitamme yhdistää Tulkaa kaikki -ohjelma, mutta ehdokkaamme esittävät sivuillaan muitakin tavoitteita kirkkomme parhaaksi.

Ystävät, kirkon uudistuminen ei tapahdu hetkessä, ei vuodessa eikä parissa. Siihen tarvitaan jatkuvuutta ja sinnikkyyttä, jota meillä on tarjota. Siihen tarvitaan myös verkostoitumista ja yhteistyökykyä, jota meillä myös on tarjota. Uskomme, että äänioikeutetut arvostavat näitä asioita.

Ehdokkaamme haluavat tehdä rakkaalle kirkollemme hyvää, antaa itsensä sen käyttöön seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He tarjoutuvat kantamaan vastuuta – yhdessä muiden kanssa. Iloitsemme siitä, että vaaleissa on paljon muitakin hyviä ehdokkaita. Uskomme, että sekä niin sanottuja uudistusmielisiä että muita ehdokkaita yhdistää halu rakentaa kirkkoa, joka voisi olla koti kaikille. Yhteinen kirkkomme pysyy koossa, jos kaikki kysymme, miten voimme tehdä tilaa toisillemme. Siksi rukoilemme kaikkien kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaaleissa ehdolla olevien puolesta.

Jos olet äänioikeutettu, toivomme, että löydät Sinulle sopivan ehdokkaan vaalisivuiltamme. Jos tunnet äänioikeutettuja, vihjaise heille hyvistä ehdokkaistamme! Henkilökohtainen vaalityö on tehokkainta.

Kristuksen kirkko on kaikille!

Välitetään oheista vaaliviestiä sähköpostissa, somessa ja tekstareina:

Osoitteessa https://tulkaakaikki.net/kirkolliskokousvaalit on hyviä ehdokkaita ensi viikon kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaaleihin. Levitäthän sanaa tuntemillesi papeille ja luottamushenkilöille.

Vaalivalvojaiset pidetään Helsingissä 10.2.2016 klo 17 hotelli Arthurissa, Vuorikatu 19. Perinteiseen tapaan ne ovat avoimet eri listojen edustajille. Lämpimästi tervetuloa. Tarkemmat tapahtumatiedot: www.facebook.com/events/1676744159268662/

Iloisin vaaliterveisin

Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmä

(jos olet Tulkaa kaikki -ohjelaman allekirjoittaja ja yleiskirjeen tilaaja, mutta et ole sanut tätä kirjettä sähköpostiisi, luultavasti osoitteesi on vanhentunut, käy ilmoittamassa uusi osoite lomakkeella.)