Tulkaa kaikki -liikkeen pääsiäiskirje 1/2022

11.4.2022

Rakkaat Tulkaa kaikki -ystävät,

alkanut hiljainen viikko valmistaa meitä seuraamaan Vapahtajaamme Jeesusta hänen tiellään ristille ja ylösnousemukseen. Meitä kutsutaan yhtymään kärsimysajan rukoukseen:

Armollinen Jumala, me pyydämme, että tämä katumuksen ja rukouksen aika valmistaisi sydämemme ottamaan vastaan pääsiäisen armon ja julistamaan Vapahtajan kiitosta, hänen, joka sinun ja Pyhän Hengen kanssa elää ja hallitsee iankaikkisesti.
(Rukoileva kirkko)

Seurataan Jeesusta. Yhdessä. Tulkaa kaikki!

Muutamia asioita tiedoksenne ja merkittäviksi kalenteriinne.

Valmistaudumme loppusyksyllä pidettäviin seurakuntavaaleihin. Käypä vaalisivuillamme (https://tulkaakaikki.net/seurakuntavaalit-2022/), siellä on nähtävillä liikkeemme valtakunnallinen vaaliohjelma ja vinkkejä vaalityöhön. Myöhemmin sivuille lisätään materiaalia, tapahtumainfoa, tietoa listoista ym.
Tavoitteemme on, että kirkkomme kaikkiin seurakuntiin saadaan uudistusmielinen lista tai ainakin uudistusmielisiä ehdokkaita!

Pyydämmekin nyt teitä kaikkia eri seurakunnissa aloittamaan ehdokkaiden miettimisen ja kyselemisen. Joissakin seurakunnissa se on jo aloitettu. Ehdokasasettelu päättyy pian kesälomien jälkeen eli 15.9. Varmistathan, että Sinunkin seurakunnassasi on uudistusmielisiä ehdokkaita lähdössä vaaleihin!

Vaalisivuilla mainittuihin alueellisiin yhdyshenkilöihimme kannattaa olla yhteydessä, he kokoavat ja välittävät tietoa ehdokkaista ja listoista ja ilahtuvat kaikenlaisesta aktiivisuudesta seurakunnissa.

Vaaliaiheisia livetapaamisiakin on tulossa.

Ensimmäinen on Oulun kirkkopäivillä la 21.5. klo 19.30 ravintola Teerenpelin kabinetissa, os. Kauppurienkatu 8. Tutustumme, vaihdamme kuulumisia ja puhumme seurakuntavaaleista. Ravintolasta saa tilata pientä suolaista ja juotavaa. Lisätietoja Mari Lamminen, p. 050-5226883 ja Arja Majuri p. 040-0406972. Kirkkopäivien aikana meillä on Yhteys-liikkeen kanssa yhteinen infopöytä kirkkopäivätorilla. Sinne tarvitaan päivystäjiä. Jos olet käytettävissä lyhyeksikin aikaa, ilmoittaudu Arjalle.

Toinen vaaliaiheinen tapaaminen on Helsingin Pridessä pe 1.7. klo 16-17.30 Kallion kirkon kappelisalissa, os. Itäinen Papinkatu 2. Kahvitarjoilu.

Aloitetaan vaalikyselyt ja nähdään livetapaamisissa!

Rukoillaan, ystävät, rauhaa tänä pääsiäisenä Ukrainaan, Venäjälle, koko Jumalan luomaan maailmaan.

Lämpimin terveisin

Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmä

Kristuksen kirkko on kaikille!