Tulkaa kaikki -liikkeen pääsiäiskirje 1/18

Tulkaa kaikki -liikkeen pääsiäiskirje 1/18

Rakas  Tulkaa kaikki -väki!

Elämme paastonaikaa valmistautuen pääsiäiseen. Liikkeemme kotisivuilla on luettavissa kristikunnan vaikuttavimpiin pääsiäisteksteihin kuuluva Johannes Khrysostomoksen pääsiäissaarna. Myös tänä pääsiäisenä meitä kutsutaan:

Siis tulkaa kaikki sisälle Herranne iloon.
Niin ensimmäiset kuin toiset, iloitkaa juhlasta.
Rikkaat ja köyhät, riemuitkaa toinen toistenne kanssa.
Kilvoittelijat ja välinpitämättömät, kunnioittakaa tätä päivää.
Te, jotka paastositte, ja te, jotka ette paastonneet, riemuitkaa tänä päivänä.

(https://tulkaakaikki.net/johannes-khrysostomoksen-paasiaissaarna/)

Tulkaa kaikki -liike on aloittanut valmistautumisen syksyn seurakuntavaaleihin. Nyt on aika alkaa herätellä mahdollisia kiinnostuneita. Pyrimme saamaan listoja ja ehdokkaita taas enemmän kuin viime vaaleissa. Vaaleihin mennään avioliittoa koskevalla kärkisloganilla #tahdonkirkossa, mutta tärkeitä ovat kaikki ohjelmamme aiheet ja myös eri seurakuntien omat teemat.

Ehdokkaiden etsintä on meneillään. Vaalityötä riittää kaikille, jotta saataisiin hyvä tulos ja lisää uudistusmielisiä jäseniä neuvostoihin – ei vain siksi että he taas äänestävät tulevissa kirkolliskokousvaaleissa, vaan myös seurakuntien oman toiminnan kannalta.

Kevään teematapaamisessa hiomme yhdessä sekä ohjelmakohtia että vaalitaktiikkaa: tervetuloa siis sankoin joukoin Alppilan kirkolle (Kotkankatu 2, Helsinki) la 14.4. klo 15.30 (kahvia saa jo klo 15.15 alkaen; tarjoilu nyyttäriperiaatteella) ja jatkoille läheiseen ravintola Weeruskaan noin klo 18 alkaen.

Seurakuntavaaleihin valmistautuminen alkaa näkyä myös paikallistasoilla, esimerkiksi Tulkaa kaikki Häme osallistuu Mahdollisuuksien tori -tapahtumaan Lahden satamassa su 6.5. klo 11. Tästä voi ottaa koppia muuallakin ja mennä mukaan erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin kutsumaan ihmisiä vaikuttamaan kirkossa!

Tulkaa kaikki -liikkeen kotisivuilla on nyt alustava vaalisivu ( https://tulkaakaikki.net/vaalit-2018/), se täydentyy vähitellen. Sivuille on tulossa tietoa vaaleista ja ehdokkaista sekä paljon hyvää ajankohtaista tietoa ja vinkkejä vaalien toteuttamista varten. Jokainen voi olla mukana omalla tavallaan! Ilmianna itsesi sivuilla olevalla linkillä.

Alkutalven tapahtumista sen verran, että Tulkaa kaikki -liike järjesti tammikuussa täpötäyden salillisen kuulijoita saaneen arkkipiispanvaalipaneelin Tampereella. Vaalissa valituksi tuli Tapio Luoma, jonka kanssa epäilemättä pystymme rakentamaan hyvän keskusteluyhteyden kirkkomme parhaaksi.

Näkemisiin huhtikuussa! Siunauksellista paaston- ja pääsiäisenaikaa Sinulle ja läheisillesi toivottaa

Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmä

Kristuksen kirkko on kaikille!