Tulkaa kaikki -joulukirje 2015

Tämä joulukirje on lähetetty myös sähköpostitse allekirjoittajille. Jos et ole saanut kirjettä, luultavasti osoitteesi on lakannut toimimasta. Lähetä uusi osoitteesi lomakkeella.

Tässä jäsenkirjeessä:

  • Kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaalien ehdokkaiden esittelytiedot Kirkon tiedotuskeskuksen vaaligalleriaan 20.12. mennessä asiamiesten kautta
  • Tiedot uudistusmielisistä listoista ja ehdokkaista Jaakko Weurolle 5.1.2016 mennessä
  • Ehdokkailla mahdollisuus kirjoittaa Tulkaa kaikki –blogiin Kotimaa 24:ssa ja TK-tiedotus vaaleissa
  • Vaalivalvojaiset Helsingissä 10.2.2016 klo 17 hotelli Arthurissa
  • Syksystä: Tulkaa kaikki -liike 10 vuotta, Kirkko siunatkoon –seminaari, kirkolliskokouksen istuntoviikko

Rakkaat Tulkaa kaikki -ystävät,

Pian on taas joulun aika ja Jeesus-lapsi tuo valon maailmamme hämäryyteen, pimeyteenkin. Lämmin kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta ja rauhaa ja Jumalan runsasta siunausta jouluun ja uuteen vuoteen 2016.

Muutamia asioita vielä ennen kuin joulu ehtii luoksemme:

Kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaalien ehdokkaiden esittelyt Kirkon tiedotuskeskuksen vaaligalleriaan 20.12. mennessä

Kirkon tiedotuskeskus tekee helmikuussa pidettävien kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaalien ehdokkaista vaaligallerian, joka avataan tammikuussa. KT on jo syöttänyt ehdokkaiden perustiedot galleriaan. Listojen asiamiehet syöttävät ehdokas- ja listaesittelyt galleriaan 20.12. mennessä. Valitsijayhdistyksen asiamies vastaa siitä, että ehdokkaiden esittelyt kerätään ja syötetään palveluun. Tietojen syöttäminen ei ole mahdollista enää 20.12. jälkeen. On tärkeää, että kaikista uudistusmielisistä ehdokkaista tulee esittelyt galleriaan. Ehdokkaat, lähetättehän esittelynne pikaisesti listanne asiamiehelle!

Tiedot uudistusmielisistä listoista ja ehdokkaista Jaakko Weurolle 5.1.2016 mennessä

Tulkaa kaikki -liike on mukana kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuustovaaleissa useissa hiippakunnissa. Keräämme liikkeen nettisivuille tietoja uudistushenkistä ehdokkaista myös hiippakunnissa, joissa ei ole Tulkaa kaikki -listoja. Ehdokkaita pyydetään ilmoittautumaan Jaakko Weurolle 5.1.2016 mennessä (weuro@iki.fi). Kerrothan viestissäsi millä listalla ja oletko ehdolla kirkolliskokous- ja/tai hiippakuntavaltuustovaalissa.

Tiedotus ja vaalimainonta 

Tulkaa kaikki –liikkeen vaalisivuille (https://tulkaakaikki.net/kirkolliskokous-ja-hiippakuntavaltuustovaalit-2016/ ) linkitetään uudistusmielisten listojen ja ehdokkaiden vaaligalleriassa olevat tiedot.

Niissä hiippakunnissa, joissa ei ole Tulkaa kaikki –listaa, mainostetaan muilla listoilla olevia uudistusmielisiä ehdokkaita. Näissä vaaleissa teemme läheistä yhteistyötä kirkolliskokouksessa syntyneen Muutoksen tuuli –verkoston kanssa. Kootaan voimat tekemään vaalityötä uudistusmielisten ehdokkaiden puolesta! Äänioikeutettuja ovat seurakuntien luottamushenkilöt ja papit. Kannustetaan heitä äänestämään uudistusmielisiä ehdokkaita!

Ehdokkaat ovat tervetulleita esittäytymään äänestäjille myös kirjoittamalla Kotimaa 24:n Tulkaa kaikki -blogiin. Liisa Kuparinen (liisa@liisakuparinen.fi) toimii blogin koordinaattorina. Lähettäkäähän Liisalle kirjoituksia.

Vaalivalvojaiset Helsingissä 10.2.2016

Vaalivalvojaiset pidetään Helsingissä 10.2.2016 klo 17 hotelli Arthurissa, Vuorikatu 19. Perinteiseen tapaan ne ovat avoimet eri listojen edustajille. Lämpimästi tervetuloa.

Syksystä: Tulkaa kaikki –liike 10 vuotta, Lohjan seminaari, kirkolliskokous

Tulkaa kaikki -liike juhli 10-vuotistaivaltaan 24.10. Alppilan kirkolla Helsingissä. Lämminhenkisessä, noin 40 henkeä koonneessa juhlassa, muisteltiin menneitä ja suuntauduttiin tulevaan. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen lähetti tilaisuuteen tervehdyksensä . Liike oli kymmenvuotisjuhlansa merkeissä järjestämässä myös Tuomasmessua Helsingissä 8.11. Toimintaryhmä kiittää lämpimästi eri tehtävissä mukana olleita.

Lohjan Tulkaa kaikki –ryhmä järjesti yhdessä Yhteys-liikkeen kanssa Kirkko siunatkoon –moninaisuusseminaarin lokakuun alussa. Piispa Tuulikki Koivunen Bylund Ruotsista ja useat suomalaiset aktiivit valottivat seminaarissa samaa sukupuolta olevien avioliiton kirkolliseen siunaamiseen liittyviä kysymyksiä.

Tilaisuuksien puheenvuoroja on luettavissa liikkeen sivuilla: https://tulkaakaikki.net/category/ajankohtaista/ ja http://www.tuomasmessu.fi/sanottua-koettua/saarnoja/vesa-hirvonen-8-11-2015/

Myös kirkolliskokouksessa keskusteltiin marraskuussa avioliitosta. Piispankokous laatii asiasta selonteon. Kirkollinen keskustelu samaa sukupuolta olevien avioliiton kirkollisesta siunauksesta on siis alkanut, osallistutaan siihen.

Lämpimin jouluterveisin,

Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmä