Ehdokkaat esittäytyvät verkkosivuilla

Tulkaa kaikki -liike haluaa tukea eri listoilla olevia uudistusmielisiä seurakuntavaaliehdokkaita. Ehdokkailla on mahdollisuus esittäytyä verkkosivuillamme. Myös uudistusmielistä ehdokasta etsivät äänestäjät löytävät näin helpommin sopivan ehdokkaan.

Seurakuntavaaliehdokas, jaatko sinä ohjelmaamme kirjatut tavoitteet? Tavoitteitamme ovat mm. naispappien ja seksuaalisten vähemmistöjen syrjinnän lopettaminen kirkossa ja kirkollisen keskustelun muuttaminen ahtaasta avoimeksi.

Jos jaat tavoitteemme, allekirjoita ohjelma ja tule rohkeasti mukaan kirkon uudistajien verkostoon. Ilmoita ehdokastiedot lähimmälle alueelliselle yhteyshenkilölle, niin lisäämme ne verkkosivuille.

Ilmoita alueelliselle yhteyshenkilölle seuraavat tiedot:

  • ehdokkaan nimi, ammatti tai oppiarvo ja sähköpostiosoite (ei julkaista)
  • kunta, seurakunta, ehdokaslista ja ehdokasnumero
  • lisäksi vapaaehtoisia tietoja ovat ikä, lyhyt vaalilause, lyhyt esittely (max 500 merkkiä), ehdokkaan oman verkkosivun osoite ja valokuva

Tulkaa kaikki -listoilla olevien ehdokkaiden tiedot kokoaa listan yhteyshenkilö.

Myös tukijoukkojen kannattaa etsiä seurakunnasta uudistusmielisiä ehdokkaita ja huolehtia, että näiden ehdokkaiden tiedot tulevat sivuille.

Julkaisemme mielellämme verkkosivujen blogissa myös seurakuntavaaliehdokkaiden kirjoituksia. Kirjoita napakasti ajatuksistasi ja lähetä kirjoituksesi Laura Koskelaiselle, laura.koskelainen(a)gmail.com.