Leppävaaran seurakunta-Tulkaa kaikki ehdokaslista – kaikki ehdokkaat 2104

Marko Hento

Ikä:37

Toiminnanjohtaja, Sosionomi Diakoni-opiskelija

  • Hentoinen paimenpoika.

Valokuva

Opiskelen diakoniksi, ja tulevaksi kirkon alan-ammattilaiseksi.
Vähäosaisena ja useita vuosia vähäosaisten edunvalvontaa tehneenä, katson kirkon, jos minkään, tärkeimmäksi tehtäväksi kaikkein
vähimpienkin tukemisen ja rinnalla elämisen. Ei vaan sanaa, sillä kirkon ja seurakunnan tulee huolehtia vähäosaisista ja ihan jokaisesta jäsenestään.

Eila Musikka

Ikä:33

Nuorisotyönohjaaja

  • Nuorten asialla, vankalla kokemuksella!

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen nuorisotyönohjaaja Vihdin seurakunnassa, aktiivinen partiolainen sekä jalkapallomaalivahti. Harrastan myös satunnaisesti köysikiipeilyä, geo-kätköilyä ja pyöräilyä.

Koululaiset ja nuoret tarvitsevat kasvussa tukea monilta eri tahoilta. Uskon, että seurakunnan tulisi olla läsnä koululaisten ja nuorten eri elämänvaiheissa ja olen kokenut, että partio harrastuksena mahdollistaa läsnäolon koululaisten ja nuorten arjessa sekä tukee heitä löytämään oman paikkansa.

Henna Ruusu

Ikä:39

DI, teologian kandidaatti

  • Kaikille paikkoja on.

Valokuva

Olen diplomi-insinööri ja teologian kandidaatti. Seurakunnassa olen semiaktiivi, käyn kirkossa ja joskus jossain muuallakin. Haluan seurakuntaan lisää toimintaa kaikille – ei vain erityisryhmille – ja myös kaksikielistä toimintaa (suomi-englanti).

Seurakunnassa pitää tehdä yhteisö, jossa olla tilaa tehdä ja osallistua aktiivisesti, tai vain tulla ja olla. Seurakuntalaisilla pitää myös olla kanavia seurata seurakunnan päätöksentekoa ja käydä yhdessä keskustelua seurakunnan asioista.

Teresia Volotinen

Erityisopettaja

  • Tasa-arvoa ja vastuullisuutta!

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen ammatiltani erityisopettaja, ja arvostan siksi kirkon monipuolista lapsi- ja nuorisotyötä, mutta haluan, että seurakunta palvelee laajasti kaikkia.

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi aikuista tytärtä. Kuntapäättäjänä vaikutan Espoon kulttuurilautakunnassa sekä toimin Espoon tasa-arvotoimikunnan puheenjohtajana.

Tasa-arvotyötä tulee tehdä myös seurakunnassa. Kirkollisessa päätöksenteossa avoimuus, oikeudenmukaisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä perustekijöitä.