Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan ehdokkaat – kaikki ehdokkaat 2104

Hamina

Haminan seurakunta

Katja Andrejev

Liiketalouden opettaja, MBA (kv. liiketoiminnan johtaminen)

Ikä:33

Valokuva

Valittu

Olen haminalainen liiketaloudenopettaja, MBA. Opiskelen tällä hetkellä työni ohessa ammatilliseksi erityisopettajaksi.

Seurakunta on ollut kotini ja yhteisöni lapsesta saakka. Ollut lapsikerhossa, isosena, kerhonohjaajana, Merimieskirkon ja mm. Lähetysjuhlilla vapaaehtoisena.

Toimin kaupunginvaltuutettuna ja puoluevaltuuskunnan vpj:nä. Haluan kirkkovaltuustoon, sillä haluan pitää yllä sitä hyvää muutosta, joka on ollut nyt, sekä toistaalta olla mukana kantamassa taloudellista vastuuta.

Hamina

Haminan seurakunta

Satu Kylmälä

Koulunkäyntiavustaja

Ikä:50

  • Yhteinen seurakunta, kaikille!

Valokuva

Olen koulunkäyntiavustaja, ja teen päivätyöni ammattiopistossa aikuisten maahanmuuttajien kanssa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa ja suomen kielen koulutuksissa. Työni kautta minulle tärkeimmiksi arvoiksi ovat nousseet tasa-arvo, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus. Ne ovat arvoja, joita kaikessa seurakunnan toiminnassa ja päätöksien teossa tulee noudattaa. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse (satu.kylmala@kolumbus.fi), jos haluat tietää tarkemmin arvoistani ja ajatuksistani.

Kotka

Kymin seurakunta

Heikki Naski

Merkonomi

Ikä:60

Valokuva

Olen Kotkan Karhulasta ja ehdolla Kymin seurakunnassa sitoutumattomien listalla. Koulutukseltani olen merkonomi ja olen toiminut mm omaishoitajana.

Omaishoitotyön päätyttyä minusta johtumattomista syistä haluan olla rakentamassa tasa-arvoista ja kunnioittavaa vihreätä kirkkoa. Kuulun Armon vihreisiin ja vihreä kirkko on avoin ja demokraattinen, tuttu ja turvallinen.

Hamina

Haminan seurakunta

Maria Palmroth

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Ikä:59

  • Sinä ja minä saman taivaan alla.

Valokuva

Olen 59 v eläkkeellä oleva psyk. sairaanhoitaja. Asun Haminan Meltissä puolisoni kanssa. Koska olen liikuntarajoitteinen, harrastukseni ovat sellaisia, joita voi tehdä kotona eli erilaiset tilkkutyöt, neulonta ja lukeminen.

Olen ehdolla Sillanrakentajat listalla seurakuntavaaleissa koska haluan olla mukana suunnittelemassa seurakunnan toimintaa niin, että ihmiset rohkaistuisivat osallistumaan enemmän siihen. Vastaan mielelläni kysymyksiin sähköpostitse maria.palmroth@gmail.com.