#TAHDONKIRKOSSA -kampanja

#TAHDONKIRKOSSA on kaikkien tasa-arvoista kirkollista avioliittoon vihkimistä kannattavien valitsijayhdistysten ja yksittäisten ehdokkaiden kampanja syksyn 2018 seurakuntavaaleihin.

Yhteinen tavoitteemme on edistää uuden avioliittolain mukaista tasa-arvoista avioliittoon vihkimistä kirkossa. Kaikki listat, niin poliittiset kuin sitoutumattomat listat ja myös yksittäiset ehdokkaat ovat tervetulleita käyttämään yhteistä #TAHDONKIRKOSSA-tunnusta.

#TAHDONKIRKOSSA-kampanjamateriaalit ovat kaikkien vapaasti käytettävissä. Käyttäkää logoa, tehkää pinssejä, levittäkää flyereita, käyttää hashtagia #TAHDONKIRKOSSA.

#TAHDONKIRKOSSA-logoja Tahdonkirkossa ja Jaikyrkan löydettävissä ja lisättävissä omaan profiilikuvaan osoitteessa https://www.facebook.com/profilepicframes

Ilmoittakaa kaikki tahdonkirkossa-ehdokaslistat yhteiseen luetteloon–>

Kaikki Tahdonkirkossa-ehdokkaat ovat lämpimästi tervetulleita ilmoittautumaan yhteiseen ehdokasluetteloon. Ilmoittaudu, jotta sinua voidaan mainostaa äänestäjille. uudistusmielisten ehdokkaiden luetteloon–>

(Tulkaa kaikki -kampanjamateriaalit löytyvät täältä –>)

Kirkon ovet auki kaikille pareille -kyltti kynttilämielenosoitukseen

(lue lisää tapahtumasta) (kyltti voi olla millainen vaan, voit sommitella itse omasi, mutta tässä on yksi pelkistetty vaihtoehto valmiina, avaa tulostus pdf:

 

 

Facebook-ryhmän kansikuvaksi sopiva kuva sekä logoilla että ilman:

 

 

 

#TAHDONKIRKOSSA-flyer,  4kpl kaksipuolisia A6-esitteitä aseteltuna yhdelle A4-arkille:

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna