Joensuun seurakuntaJoensuu

Puuttuuko seurakuntasi uudistusmielinen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kannattajien ehdokaslista tästä luettelosta?
Ilmoita uusi ehdokaslista—>>

Tälle sivulle on kerätty eri nimillä ja erilaisilla taustoilla olevia -sekä poliittisesti sitoutuneita että sitoutumattomilla – seurakuntavaalien ehdokaslistoja, jotka vaaliohjelmissaan toivovat kirkon kehittyvän tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kirkoksi, joka ei syrji ketään ja vihkii kaikki parit uuden avioliittolain mukaisesti. Tarkista ehdokkaasi kanta vaalikoneesta – Emme vastaa yksittäisten ehdokkaiden mielipiteistä

Hae kunnan/kaupungin perusteella

Listan nimestä pääset katsomaan lisätietoja ja vaalikoneen ehdokasgalleriaa.

Ilmoita muutoksista jo tekemääsi ilmoitukseen tästä —>>.

Ehdokaslistan nimiToivon lista

Joensuun seurakunta

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä

Listan ehdokasgalleria vaalikoneessa:

seurakuntavaalit.fi

WWW-sivusto

facebook.com

Lisätietoja

Toivossa kuuluu yksi kristinuskon keskeinen sanoma uskon ja rakkauden lisäksi. Me haluamme rakentaa kirkkoa, joka tarjoaa toivoa kaikille. Toivo on lupaus yhdenvertaisuudesta, kristillisestä armosta ja syrjimättömyydestä.

Toivoa tarjoava kirkko on avoin ja ihmistä tukeva yhteisö, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Tasa-arvo ei ole Jumalan luomista ominaisuuksista kiinni. Elämän polulla toivo on se samarialainen, joka auttaa onnetonta, kun itseään parempana pitävät kulkevat ohi.

Lapset ja nuoret ovat tulevaisuuden toivo, siksi haluamme heidän äänensä kuuluvan paremmin seurakunnassamme. Toivoon sisältyy parempia harrastusmahdollisuuksia, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja uusia kokemuksia perheen varallisuudesta riippumatta.

Haluamme kirkon tarjoavan toivoa, tukea ja keskusteluapua myös eriarvoistumisen, hektisen arjen ja pärjäämisen kanssa kamppaileville nuorille aikuisille. Tule mukaan listallemme tekemään toivoa todeksi. #TahdonKirkossa

Yhteyshenkilö

Juho-Petteri Malinen

Sähköposti

Email hidden; Javascript is required.