Tikkurilan seurakunta

Tulkaa kaikki  -ehdokaslistalta luottamustoimiin valitut henkilöt seurakuntavaaleissa 2014

Anssi Aura

Kaupunginvaltuutettu, myyntijohtaja

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen 31-vuotias vantaalainen. Olen aktiivinen ja sen myötä monessa mukana. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, ystävät, terveys ja liikunta.

Nyt suurin osa ajastani menee töiden ja perheen lisäksi poliittisissa luottamustoimissa.

Olen vaaleissa mukana, koska haluan vaikuttaa kirkon asioihin sisältäpäin. Olen kokenut ettei kirkko ole tällä hetkellä täysin sellainen kuin olen sen omassa mielessäni kuvitellut.

Olen ehdokkaana, jotta voin tehdä kirkosta tasa-arvoisemman ja suvaitsevamman paikan jokaiselle.

Mielestäni kirkko kuuluu kaikille.

Johanna Korhonen

toimittaja, laulaja

Ikä:46

  • Valoa kirkkoon!

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen 46-vuotias journalisti ja kirkkolaulaja (Vox Silentii -yhtye) Vantaan Tikkurilasta. Olen toiminut kirkon luottamustehtävissä nyt yhden nelivuotiskauden ja saanut tässä työssä sekä uutta ymmärrystä että uusia hienoja ystäviä.

Kirkossa, kuten muussakin yhteiskunnassa, pidän ihmisten syvää yhdenvertaisuutta itsestään selvänä lähtökohtana. Kun havaitsen, että näin ei käytännössä ole, teen parhaani asiaintilan korjaamiseksi. Olen muun muassa sitä mieltä, että kirkollisveroilla ei tule rahoittaa naisten ja homojen syrjintää harjoittavia uskonnollisia järjestöjä.

Tikkurilassa lähivuosien iso hankkeemme on uusi kirkko entisen pahasti homehtuneen ja siksi purettavan tilalle. Uusi, raikas kirkko tulee olemaan jokaisen saavutettavissa oleva monitoimitila, jossa on tarjolla vaikka soppaa tai pullaa ja kirkon suuri sanoma, Jumalan rakkaus luomakuntaansa kohtaan. Tulkaa kaikki!

Annika Lappalainen

Sosionomi (AMK)

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen 34-vuotias ja asun Hiekkaharjussa avopuolisoni ja Veikko-kissan kanssa. Koulutukseltani olen lastenohjaaja sekä Sosionomi AMK. Olen työskennellyt lasten ja perheiden kanssa päivähoidossa, lastensuojelulaitoksessa sekä erityisluokan opettajana. Viime vuosina olen työskennellyt päihdekuntoutujien ja asunnottomien kanssa.

Nyt kuluvalla kaudella olen Tikkurilan seurakuntaneuvoston jäsen, yhteisen kirkkovaltuuston jäsen, sekä Tikkurilan perhe- ja ruuhkavuodet vastuuryhmän puheenjohtaja.

Pidän tärkeänä, että kaikki seurakuntalaiset voivat kokea olevansa tervetulleita seurakuntaan sellaisina kuin ovat. Seurakunnan tuömuodoista sydäntäni lähellä on lapsi- ja perhetyö.

Olen vaaleissa ehdolla, koska haluan olla mukana vaikuttamassa siihen, että tulevaisuuden kirkko on suvaitsevainen, avoin ja lämminhenkinen.

Simo Routarinne

Vuorovaikutusmuotoilija

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon