Korson seurakunta

Tulkaa kaikki: Nuoret ja uudistusmieliset -ehdokaslistalta valitut luottamushenkilöt seurakuntavaaleissa 2014

Kirsi Heikinheimo

psykoterapeutti, työnohjaaja

  • Tämän päivämme valinnat ovat huomisemme todellisuutta, joten rohkeus välittää ihmisyydestä ja toimia sen mukaan tässä hetkessä ON merkityksellistä.

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Korson seurakunnan alue on tullut tutuksi vuosien varrella niin kotina kuin työkenttänä.
Omat lapseni ovat jo lennähtäneet maailmalle, joten uusi elämänvaihe mahdollistaa uusia mielenkiintoisia asioita.

Työni kautta näen paljon ihmisten hätää, jossa tarve nähdyksi ja hyväksytyksi tulemiselle on valtava. Ajattelen seurakunnan erityisesti kohtaavana paikkana, jonka vuoksi ovien tulee olla auki kaikille, jotka sinne haluavat. Säästän mielummin seinistä kuin mahdollisuudesta tulla hyväksytyksi ja kohdatuksi ihmisenä ihmiselle.

Lauri Kananen

Tuomiosuntio

Ikä:25

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen korsolainen entinen seurakuntanuori. Rippikoulun jälkeen jäin Korson seurakuntaan ensin isoseksi ja myöhemmin moneen eri tehtävään. Tällä hetkellä olen aktiivisesti toteuttamassa ja ideoimassa nuorten aikuisten toimintaa seurakunnassa, ja olen tällä kaudella saanut jo tutustua seurakuntaneuvoston toimintaan varajäsenenä. Suntion työssä olen päässyt näkemään seurakunnan arkea, jota suurin osa ei huomaa. Haluan, että mahdollisimman moni tuntisi itsensä yhtä tervetulleeksi seurakuntaan kuin minä.

Jani Puskala

Ohjaaja

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Eve Rämö

Perhetyöntekijä, kirkon nuorisotyönohjaaja

Ikä:31

  • Tasa-arvon puolesta!

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen 31 vuotias pitkän linjan Korsolainen. Olen ollut mukana vaikuttamassa jo vuodesta 2004 saakka.

Tunnen Korson seurakunnan, toiminnan ja tavat. Olen osallistunut vuosien varrella seurakunnan toimintaan niin työntekijänä, seurakuntalaisena kuin päättäjänäkin.

Minun seurakuntani on rohkeasti heikoimpien puolella, säästää seinistä ennemmin kuin toiminnasta ja toteuttaa päätöksentekoa avoimesti ja demokraattisesti.