Leppävaaran seurakunta

Tulkaa kaikki -ehdokaslistalta valitut luottamushenkilöt seurakuntavaaleissa 2014

Eila Musikka

Ikä:33

Nuorisotyönohjaaja

  • Nuorten asialla, vankalla kokemuksella!

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen nuorisotyönohjaaja Vihdin seurakunnassa, aktiivinen partiolainen sekä jalkapallomaalivahti. Harrastan myös satunnaisesti köysikiipeilyä, geo-kätköilyä ja pyöräilyä.

Koululaiset ja nuoret tarvitsevat kasvussa tukea monilta eri tahoilta. Uskon, että seurakunnan tulisi olla läsnä koululaisten ja nuorten eri elämänvaiheissa ja olen kokenut, että partio harrastuksena mahdollistaa läsnäolon koululaisten ja nuorten arjessa sekä tukee heitä löytämään oman paikkansa.

Teresia Volotinen

Erityisopettaja

  • Tasa-arvoa ja vastuullisuutta!

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen ammatiltani erityisopettaja, ja arvostan siksi kirkon monipuolista lapsi- ja nuorisotyötä, mutta haluan, että seurakunta palvelee laajasti kaikkia.

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi aikuista tytärtä. Kuntapäättäjänä vaikutan Espoon kulttuurilautakunnassa sekä toimin Espoon tasa-arvotoimikunnan puheenjohtajana.

Tasa-arvotyötä tulee tehdä myös seurakunnassa. Kirkollisessa päätöksenteossa avoimuus, oikeudenmukaisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä perustekijöitä.

Muilta listoilta valitut Tulkaa kaikki -luottamushenkilöt

Leppävaaran seurakunta

Ville Lehtola

Tekniikan tohtori

Ikä:34

  • Entinen partiolainen, nykyinen kaupunginvaltuutettu (kok)

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon

Kävin nuorena partiossa ja haluan tukea sitä, ja muutakin hyvää työtä mitä lasten ja nuorten parissa tehdään.
Lisäksi olisi erinomaisen tärkeää saada kirkolliskokousvaali suoraksi vaaliksi. Vasta sitten kun jokainen kirkon jäsen voi äänestää kirkolliskokousvaalissa, kirkko alkaa näyttää jäseniltään. Nykyisellä valitsijamiesvaali-periaatteella, jossa vain seurakuntavaaleissa menestyneillä on äänioikeus, haluan osaltani tarjota liberaalin ja maanläheisen vaihtoehdon.