Tampereen seurakunnat

 Seurakuntavaalit 2014, vaaleissa luottamustoimiin valitut Tulkaa kaikki -ohjelman allekirjoittaneet henkilöt

Tampereen eteläinen seurakunta – Tulkaa kaikki vaalilista

Anne Lindfors

Toiminnanjohtaja

Ikä:38

  • Älä eroa kirkosta, vaan vaikuta!

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen innostuja ja optimisti. Työkseni edistän tahattomasti lapsettomien hyvinvointia Lapsettomien yhdistys Simpukassa. Minulle on tärkeää, että seurakunnassa ketään ei syrjitä, siksi olen uudistusmielisen Tulkaa kaikki -liikkeen ehdokkaana.

Kirkon ja seurakunnan näen paitsi hengellisenä, myös erityisesti yhteiskunnallisena toimijana. Toivon, että tyytymättömät eivät eroaisi kirkosta, vaan lähtisivät mukaan uudistamaan sitä.

Tampereen tuomiokirkkoseurakunta – Tulkaa kaikki vaalilista

Eeva Koskimäki

Pappi

  • Inhimillinen valinta: a) Eeva b) omena c) Aatami

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Maailmaan uteliaasti suhtautuva, nopeakäänteinen, kärkeväsanainen, mutta pohjimmiltaan hellämielinen teologi, ihminen, äiti, puoliso ja lähimmäinen.

Minulle kristinusko on vallankumouksellinen sanoma rakkaudesta, joka voi muuttaa maailmaa. Meitä on rakastettu ensin, jotta me osoittaa rakkautta toisillemme - toimia Kristuksen käsinä ja jalkoina tässä maailmassa.

Tulkaa kaikki ohjelman allekirjoittaneet ehdokkaat muilta ehdokaslistoilta

Harjun seurakunta

Jenni Pellinen

Lastentarhanopettaja

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Tampereen tuomiokirkkoseurakunta

Varpu Lipponen

Yliopettaja

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen toiminut kaksi edellistä kautta Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostossa, yhteisessä kirkkovaltuustossa, yhteisessä kirkkoneuvostossa ja perheasianneuvottelukeskuksen johtokunnassa. Luottamustoimieni lisäksi olen vetänyt sururyhmää jo useamman vuoden ajan. Ensi vuoden alusta aloitan vetäjänä myös Huoma-ryhmässä, johon voivat osallistua läheisensä väkivaltaisesti menettäneet ihmiset. Kannatan tasa-arvoista avioliittolakia ja toimin sen puolesta, ettei ketään syrjittäisi.