Malmin seurakunta

Seurakuntavaaleissa 2014 Tulkaa kaikki -ehdokaslistalta valitut luottamushenkilöt

Katrianna Halinen

Maatalous-metsätieteen tohtori / luokanopettaja

Ikä:37

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Opettaja, tutkija ja kolmen koululaisen äiti
Minun kirkkoni on tekoja – ei ainoastaan sanoja – hyvän puolesta. Kirkollani on rohkeutta muuttua ravintolaksi, toisinaan kirpputoriksi. Kirkkoni vierastaa nurkkakuntaisuutta ja suuntaa kohti ekumeenista yhteyttä. Se ei pelkää pyytää anteeksi menneitä, mutta uskaltaa myös sanoittaa tulevaisuutta. Kirkkoni aikamuoto on kuitenkin tässä päivässä: se on anteeksianto, ikuisen alusta aloittamisen mahdollisuus.

Laura Leipakka

TM, Fil. yo

Ikä:28

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Kirkko on minulle tärkeä hengellinen yhteisö, joka on avoin kaikille. Se julistaa maailman hienointa sanomaa rakkaudesta ja armosta, joka kuuluu meille jokaiselle. Siksi Tulkaa kaikki -liike on minun paikkani kirkossa.

Kaisa Raittila

FM, kirjailija

Ikä:54

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Yhden kauden luottamuselimissä istuttuani pyrin käyttämään kokemuksen tuomaa helsinkiläisten hengellisen elämän parhaaksi. Reseptini siihen: Tunne kirkkosi. Anna köyhälle ja puolusta sorrettua. Kuuntele toisin ajattelevaa. Rakenna yhteyttä. Luota Jumalaan.

Veronica Saarela

Opiskelija, Teologian kandidaatti

Ikä:42

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen toiminut seurakunnan luottamushenkilönä kaksi kautta. Tällä hetkellä olen Helsingin yhteisen kirkkovaltuuston, Malmin seurakuntaneuvoston, Jakomäen piirineuvoston ja Helsingin hiippakuntavaltuuston jäsen ja sateenkaarimessun vapaaehtoinen. Olen Tulkaa kaikki -liikkeen toimintaryhmän ja Yhteys-liikkeen johtokunnan jäsen. Toimin myös muissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia edistävissä järjestöissä.
Elämääni kuuluu myös paljon musiikkia sekä ulkoilua koiran kanssa.