Kallion seurakunta

Lue tästä Kallion Tulkaa kaikki -vaaliohjelma

 Seurakuntavaaleissa 2014  Tulkaa kaikki -ehdokaslistalta valitut luottamushenkilöt

Riitta Asikanius

Psykoterapeutti, työnohjaaja

Ikä:65

  • Tasapainoa muutoksen ja hyväksymisen hengessä

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon

Olen 65v psykoterapeutti, olen naimisissa ja minulla on 2 aikuista lasta. Takana 14v luottamustehtäviä:
Kirkkovaltuusto 7v, yhteinen kirkkoneuvosto 14v, toiminta- ja taloussuunnittelutoimikunta 14v.
Lisäksi olen useissa työryhmissä, joista viimeisimpiä ovat Jäsentukihankkeen ohjausryhmä, Pääkaupunkiseudun monikulttuurisuustyön neuvottelukunta ja yhtymän Ympäristötyöryhmä.

Harrastajateatteritoiminta ja moottoripyöräily ovat saaneet kilpailijan lintuharrastuksesta ja puuhastelusta mökillä. Minulta onnistuu sekä rakentaminen, puutarhatyöt, puiden kaato kuin pilkkominenkin.

Eeva-Liisa Haimelin

Näyttelijä

  • Elämäni raamatunlause on: ”Ole uskollinen vähässä, tulet paljon haltijaksi”.

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen asunut Kalliossa vuodesta 1972, Alppilassa 1983 - 2004 ja Kalliossa vuodesta 2004 alkaen. Olen ollut Alppilan seurakuntaneuvostossa 1999 - 2004. Nyt olen toiminut Kallion seurakuntaneuvostossa tämän neljä vuotta. Kallion kirkon toiminnan kehittäminen ja syventäminen asukkaille on haasteellista. Siihen kuuluu Alppilan kirkko, jonka erikoislaatu olisi saatava esille.

Johanna Hautakorpi

Varatuomari, hallitussihteeri

  • Tasa-arvoisempi, kutsuvampi ja demokraattisempi kirkko

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen toiminut kuluneen kauden Kallion seurakuntaneuvostossa, viimeiset kaksi vuotta sen varapuheenjohtajana. Arvostan kirkon tapaa puhua elämän perusasioista, ja sitä että kirkolta saa apua monenlaisissa vaikeissa tilanteissa. Haluan olla mukana kirkon uudistumisessa, jonka tärkeimmät kulmakivet ovat tinkimätön sitoutuminen tasa-arvoon, matalan kynnyksen toiminnan kehittäminen ja demokraattinen päätöksenteko. Kirkko kuuluu kaikille!

Anne Kettunen

Yhteiskuntatieteiden maisteri, koulutuspoliittinen asiantuntija

Ikä:38

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Olen ylpeä Kallion seurakunnasta ja haluan olla kehittämässä siitä vielä parempaa. Arvostan seurakuntien tekemään lapsi- ja nuorisotyötä, perhetyötä ja työtä vanhusten parissa sekä Kirkon ulkomaanavun avustustyötä kolmansissa maissa. Kirkko on tärkeä keskustelija ja toimija yhteiskunnassamme.

Twitter: Kettuanne

Katri Korolainen

Filosofian maisteri, pääsihteeri

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Minun seurakuntani toimii siellä, missä ihmisetkin ovat: kaduilla, toreilla ja kaupunkitapahtumissa. Kallio on kirkon näkökulmasta koelaboratorio, jossa voidaan todella uudistaa! Haaveilen seurakunnan toiminnasta Hakaniemen hallissa ja tervetulosoitoista Kallioon muuttaville. Tahdon ystäväpalvelun Kustaankadun vastaanottokeskukseen. Kirkon tehtävä on kertoa, että jokainen on arvokas ja rakastettu omana itsenään, kaikilla on paikka seurakunnassa niin kokijana kuin tekijänä. Kirkkovaikuttajana ja kirkolliskokousedustajana minussa yhdistyy uudistusmielisyys, kokemus, näkemys ja innostus.

Liina Länsiluoto

Valtiotieteiden maisteri, asiakkuuspäällikkö

Ikä:30

  • Teot puhuvat saarnoja voimakkaammin.

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen 30-vuotias kalliolainen valtiotieteiden maisteri. Työskentelen asiakkuuspäällikkönä Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiössä. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Olen seurakuntavaaleissa ehdolla, koska näen, että kirkolla on tärkeä paikka nyky-yhteiskunnassa heikoimpien auttajana ja pehmeiden arvojen puolestapuhujana. Mielestäni kirkko tekee tärkeää työtä auttaessaan apua tarvitsevia sekä kotimaassa että ulkomailla. Teot puhuvat kristillisten arvojen puolesta saarnoja voimakkaammin.

Eero Minkkinen

Ylietsivä, eläkeläinen

Ikä:64

  • Seurakunnan tilat ovat ihmisiä varten - ihmisten tehtävä on luoda niihin toimintaa.

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Kalastava 64 -vuotias merihakalainen ja iipparilaisten pilkkivaari tavattavissa myös vaalien välillä Hakaniemen torin rannassa. Takana on pitkä taival Kallion seurakunnan vapaaehtoisena ja luottamushenkilönä, mutta vielä tuntuu kuntoa kestävän. Tänäänkin 5 nousua Kallion kirkon torniin.

Vili Niinikivi

Opiskelija

Ikä:25

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

25-vuotias luokanopettajaopiskelija Sörkän Kurvista. Kolusin aikanani peräti 7 rippileiriä ja vietin monta iltaa viikossa Lohjan seurakunnan nuorisotalolla. Sydäntä lähellä erityisesti rippikoulu- ja nuorisotyö. Mulle kirkko on avoin yhteisö, joka ottaa jokaisen vastaan ja siunaa kaikki toisiaan rakastavat avioliittoon sukupuolesta riippumatta.

Leena Niinivaara

Psykiatrian erikoissairaanhoitaja

  • Kirkko yllättää

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Lähden innostuksella jatkamaan seurakuntaneuvostoon toiselle kaudelle.
Uskon tavallisen hyvän tekemiseen, se muuttaa kaikkia osallisia.
Toivon seurakunnan yhdistävän ihmisiä.
Rakastan virttä 547.

Matti Paavonen

VTM, ekonomisti

Ikä:31

  • Näyttäköön uudistuva Kallio suunnan koko Suomelle

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Kalliossa parasta on suvaitsevaisuus ja monipuolisuus. Näiden ominaisuuksien tulee korostua myös seurakunnassa, joka olkoon jäsentensä näköinen.
Samaa sukupuolta olevilla pareilla on oltava Suomessa yhtäläiset oikeudet ja toivon, että tulevaisuudessa myös kirkko vihkii avioliittoon kaikki toisiaan rakastavat ihmiset. Seurakunnassa kaikkien mielipiteille on annettava tilaa. Kunhan tasa-arvosta ja lähimmäisen rakkaudesta ei tingitä!

Pia Pihlaja

MA, viestintäkonsultti

Ikä:39

  • Uudistuva, tasa-arvoinen kirkko, jossa lapsista ja perheistä pidetään huolta

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen ehdolla ensimmäistä kertaa, ja haluan työskennellä avoimen, välittävän ja edistyksellisen seurakunnan puolesta. Itseäni lähellä ovat lasten ja lapsiperheiden palvelut, joista minulla on hyviä kokemuksia. Haluan vaikuttaa siihen, että Alppilan kirkkoa kehitetään edelleen koko alueen uudeksi aktiiviseksi keskukseksi, jossa olisi tarjolla seuraa, tekemistä ja virkistystä kaikille eri-ikäisille kävijöille. Työkseni teen viestintää, ja sitä kehittäisin entisestään myös Kalliossa.

Kai Sadinmaa

Pappi

  • Ääni äänettömille!

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen Kai Sadinmaa, kalliolainen pappi ja kirjailija. Olen naimisissa ja kolmen kouluikäisen lapsen isä. Olen kirjoittanut draamaa niin radioon kuin teatteriin. Esikoiskirjani ”10 käskyä kirkolle” ilmestyi keväällä. Toimitan yhteiskunnallista puheohjelmaa Radio Ravussa (102 MHz) joka keskiviikko klo 13. Haluan vahvistaa kirkkoa, joka tuo esiin ihmisen arvokkuutta, erityisesti marginaaliin työnnettyjen. Köyhien paikka on kirkon sydämessä.

Juho Toivola

Psykologi, partiojohtaja

Ikä:30

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Kallion TULKAA KAIKKI -ryhmä
Kallion TULKAA KAIKKI -ryhmä