Töölön seurakunta

Lue tästä Töölön Tulkaa kaikki -vaaliohjelma

Seurakuntavaaleissa 2014 Tulkaa kaikki -ehdokaslistalta valitut luottamushenkilöt

Mervi Ala-Prinkkilä

Toimittaja

Ikä:37

  • Kirkko on avoin kaikille!

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen eteläpohjalainen etutöölöläinen. Ammatikseni kirjoitan kiinteistöistä ja vapaa-ajalla viljelen taloyhtiömme kaupunkiviljelmällä. Uusi harrastus löytyi syksyllä Martoista. Toimin myös taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Mielestäni kirkon ovien tulee olla kaikille avoimet. Nuorten aikuisten ja sinkkujen suhdetta kirkkoon haluaisin luottamushenkilönä lähentää. Myös seurakunnan viestintää tulisi kehittää ja päätöksenteon avoimuutta lisätä.

Katrina Harjuhahto-Madetoja

KTM, toimitusjohtaja

Ikä:51

  • Rakkaudesta elämään ja ihmisiin.

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Olen humaani ekonomi, jolla on toimeenpanokykyä ja rohkeutta uudistaa asioita.

Työskentelen Eteva kuntayhtymän toimitusjohtajana. Eteva on Suomen suurin vammaispalveluja tuottava, vahvasti arvopohjainen kunnallinen organisaatio.

Järjestötoiminta ja vapaaehtoistyö eri muodoissaan ovat lähellä sydäntäni. Olen muun muassa sovitellut nuorten tekemiä rikoksia sekä ollut mukana tukihenkilötoiminnassa vuodesta 1994.

Tällä hetkellä toimimme mieheni Antin kanssa 7-vuotiaan tytön tukiperheenä. Perheeseemme kuuluu myös 13-vuotias Roope-vehnis. Kotimme sijaitsee Töölössä Museokadulla.

Kirkon tulee olla avoin kaikille sekä tarjota apua ja tukea niille, jotka sitä arjessa selviytymiseen tarvitsevat. Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, inhimillisyys ja toisten auttaminen.

Jenni Lättilä

Kanttori, oopperalaulaja

Valittu seurakuntaneuvostoon

Anna Munsterhjelm

Pääsihteeri, partiojohtaja

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Matti Nokela

Työhyvinvointikouluttaja, työnohjaaja

Ikä:63

  • Elävä evankeliumi - terve talous

Valokuva

Valittu seurakuntaneuvostoon

Hei ! Olen Töölön seurakunnan "entinen nuori" ja innokas uudistaja jo 1965-70. Ajoimme 18 vuoden äänestysikärajaa, joka sittemmin toteutui ja vastustimme Temppeliaukion kirkon kalleutta. Siinä emme onnistuneet.
Löysin kuitenkin vaimon seurakuntanuorista ja muutimme Sipooseen 26:ksi vuodeksi lapsia kasvattamaan ja tekemään työtä. Palasimme vaimon kanssaTöölöön muutama vuosi sitten, joten olen paluumuuttaja.
Itse valmistuin eritysiopttajaksi ja toimin Hesperian sairaalan koulun erityisopettajana ja lopuksi Kellokosken sairaalakoulun rehtorina.
Valmistuin myös työnohjaajaksi ja se vei minut nykyiseen työhöni Johdon ja henkilöstön työnohjaajana toimimiseen ja työhyvinvointikouluttajaksi. Teen työtä myös päihde-, peli-, ja nettiriippuvuutta sairastavien ihmisten kanssa auttaen heitä irti riippuvuuksista ja läheisiä sekä työpaikkoja ottamaan hankalat asiat puheeksi. teen myös kriiskonsultaatioita työpaikoilla (katso www.mattinokela.net)
Vapaaehtoistyötä teen seurakunnassa Vastuunkantajat ry:n puheenjohtajana. Vastuunkantajat ylläpitää asunnottomien alkholistien asumisyksikköä Tarpoilassa ja pitää toimintansa tuksemiseksi Kirpputoria Hämeentie 75 Yhtymän Erityisdiakonian tiloissa. (katso www.vastuukirppis.fi)
Politiikan puolella olen toiminut Risto Kuisman vaalpäällikkönä ja Eduskunnassa aikanaan hetken myös ryhmäsihteerinä. Liityin Töölön Demareihin18 vuotiaana, jonka jäsen olen edelleen.

Olen halukas palvelemaan seurakuntaani hyvä työn tekemiseen, kuten se jo nyt tekee sekä valtuustossa haluan edistää terveitä rakenteita yhtymään ja hyvää talouden hoitoa. Avoin kirkko - terve talous. Ilosanoman saattaminen ja auttaminen ovat keskeisiä tavoitteitani

Laura Rissanen

VTM, eduskuntaryhmän pääsihteeri

Ikä:38

  • Rohkea kirkko kaikille!

Valokuva

Valittu kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon

Haluan tasa-arvoisemman, oikeudenmukaisemman ja avoimemman kirkon. Kirkon, joka ei syrji ketään.

Olen kahden pienen pojan, pian kolmevuotiaan Valtterin ja yksivuotiaan Viljamin, äiti Töölöstä. Työskentelen Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä ja vapaa-aikaa vie myös erilaiset luottamustehtävät Helsingissä, olen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Aiemmin olen ollut Kallion seurakuntaneuvoston sekä yhteisen kirkkovaltuuston jäsenenä, Töölön seurakunta minulle on tuttu parinkymmenen vuoden takaa. Minut on konfirmoitu Temppeliaukion kirkossa ja olen toiminut aikoinaan isosena ja pyhäkoulun opettajana. Onkin hieno palata "kotiin". Kirkolla on mielestäni hieno mahdollisuus olla vahvemmin läsnä kaupunkilaisten arjessa. Pienten lasten äitinä perhekahvilat, muskarit ja muu avoin toiminta on sydäntä lähellä.

Lue tästä Töölön Tulkaa kaikki -vaaliohjelma